Posted on Leave a commentPosted in Main

Trajnimi me Asambleistë e Komunës së Kaçanikut   “Me Demokraci Pjesëmarrëse për një Kosovë pa Radikalizëm” këtë radhë u paraqit para Asambleistëve të Komunës së Kaçanikut. Për të përcjellur trajnimin, përveç asamblesitëve, na nderuan edhe Kryetari i Komunës z.Besim Ilazi, Nënkryetari z.Ylber Bajra dhe Kryesuesi I Kuvendit z.Kemajl Murseli. Para asamblesitëve prezentuan ekspertët e fushës […]

MEMO #1: “Transformimi i FSK-së, rruga për koordinim të procesit”

Posted on Leave a commentPosted in Main

Dokumenti analizues të SPRC-së mbi rrjedhat e procesit të transformimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) në institucion me mandat ushtarak.   MEMO #1: “Transformimi i FSK-së, rruga për koordinim të procesit”   SPRC_Memo_Transformimi i FSK_15mars2017   Qendra Kërkimore për Politika të Sigurisë – SPRC – vlerëson se transformimi i Forcës së Sigurisë së […]