U mbajt Konferenca: “Qëndrimi i komunitetit serb rreth ndryshimit të mandatit të Forcës së Sigurisë së Kosovës”

Posted on
U mbajt Konferenca:“Qëndrimi i komunitetit serb rreth ndryshimit të mandatit të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK)”, e organizuar nga Qendra Kërkimore për Politika të Sigurisë (SPRC) dhe Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS).

Panelistë në konferencë ishin: Sh.T Z. Hashim Thaçi, President i Republikës së Kosovës, Z. Burim Ramadani, Drejtor Ekzekutiv, Qendra Kërkimore për Politika të Sigurisë (SPRC), Znj. Jovana Radosavljevic, Drejtoreshë Ekzekutive, Iniciativa e Re Sociale (NSI), Mitrovica e Veriut dhe Z. Veroljub Petronic, Ekspert I sigurisë, Mitrovica e Veriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *