Sot në emisionin e mëngjesit në #RTK mbi tryezën që organizon SPRC

Posted on Posted in Uncategorized
Sot në emisionin e mëngjesit në #RTK mbi tryezën që organizon #SPRC dhe #FES-i në Prishtinë, me titull: “Bojkoti i komunitetit serb: dialog apo tensione?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *